Blog post content

1 min lesetid

De perfekt vårskoene for all slags vær finnes - Nyt friheten!

Se opp!

Her om dagen, da jeg leverte barnet mitt i barnehagen, la jeg merke til et par Røros-sko i garderoben som tilhørte en annen forelder. Det øyeblikket fikk meg til å innse at våren endelig er her! Det er litt morsomt at et par sko var det som minnet meg på å være glad for lengre dager, mer sollys, og ja, ikke mer vintersko!

Så jeg ville skrive denne bloggen til deg. Som en påminnelse om å se opp, begynne å bruke lettere jakker, og legge vekk vinterskoene for å gjøre plass til den nye sesongen.

Norsk vær er komplisert!

Derfor har vi designet de perfekte vårskoene for deg, så du ikke engang trenger å sjekke værmeldingen. Du vil være klar for alt!

Værmelding: ☀️ Sol, klar himmel og masse tid til å være ute! ☀️

For solfylte vårdager, er det fortsatt viktig å ha på seg sko som er varme og behagelige.

På disse solfylte dagene liker jeg virkelig å bruke Lofoten-sneakers, både de i skinn og de laget av norsk ull. De holder føttene mine varme, får antrekkene mine til å se bra ut, og jeg er forberedt uansett hvor jeg går.

Jeg sykler til jobben hver dag, så holdbarheten på skoene mine er viktig. Lofoten-skoene består testen, de håndterer bevegelse, vind og de brå stoppene uten problemer. De er mitt førstevalg for pålitelig, værbestandig komfort.

Så, hva bør du se etter i sko for solfylte vårdager?

 • De bør holde deg varm.
 • De bør være lette, så du kan fortsette å gå.
 • De bør passe både for jobb og for å gå ut.
 • Velg sko som forbedrer hver del av dagen din, fra sykkelturen til jobb til middagen ute.

Værmelding: Regnfullt, kaldt, og vått!

For de triste vårdagene når vår oppmerksomhet flyttes fra å se opp til å se ned og være oppmerksom mens vi beveger oss, er det viktig å holde seg varm, tørr, og komfortabel.

Det er da jeg alltid stoler på mine Røros-støvler, omtalt som "gummistøvlene for folk som vanligvis ikke bruker gummistøvler." De er helt vanntette, og ullinnersålen gjør dem pustende samtidig som de holder varmen, og de ser bra ut med nesten alt!


Jeg velger som regel Røros Terrain (den med tykkere såle) for utendørs lek med barnet mitt. Det gir meg friheten til å hoppe i dammer eller løpe rundt og jage den lille.

Så, hva bør du se etter i sko for regnværsdager?

 • De bør holde deg varm.
 • De må holde deg tørr.
 • De bør være allsidige nok til å passe med ethvert antrekk.

"Gummistøvlene for folk som vanligvis ikke bruker gummistøvler."

Sola: Instagram-favoritten

Hvis du spør meg hvilke sko jeg har brukt mest det siste året og så langt i år, må jeg si Sola.

Disse Chelsea-støvlene er virkelig den perfekte skoen for alle årstider. De presterer utrolig bra på glatte underlag takket være Vibram-yttersålen, er helt vanntette, og ullinnersålen holder deg varm uten å gjøre deg svett.

Jeg kan ikke tenke på ett eneste sted jeg ikke har hatt på meg mitt par med Sola. Fra forretningsmøter til familiestunder, sammenkomster med venner og barnehagearrangementer – du nevner det, jeg har hatt dem på meg der.

Og jeg tror jeg ikke er alene om å være begeistret for dem! Se videoen for å se hva jeg mener!

Så, hva er det som gjør Sola så spesiell?

 • De holder deg varm.
 • De holder deg tørr.
 • De har et fantastisk grep på grunn av Vibram-yttersålen.
 • De er så gøyale og enkle å style!

Dale: Den ultimate vanntette sneakeren

 • Helt vanntett.
 • Ullinnersåle for å holde deg varm og ikke svett.
 • Størrelse opp! Den er en hel størrelse mindre.

Hvis du spør meg, er Dale det eneste paret med vanntette sneakers du noensinne vil trenge.

Akkurat som vi lager gummistøvler for folk som vanligvis ikke bruker gummistøvler, vet vi også hvordan vi lager den perfekte vanntette sneakeren for de samme menneskene 🤩

For de dagene når været ikke kan bestemme seg mellom sol og regn, er disse sneakersene det perfekte alternativet for å være forberedt på alt!

"Sko som beskyttet oss mot været og som igjen beskyttet været mot oss"

Skoen Som Startet Alt 🫶

Er det en sneaker? Er det en støvel? Det er Madla!

Det finnes ikke en spesifikk aktivitet hvor et par Madla ikke presterer.

Helt vanntett, disse er skoene du kan stole på for en avslappet tur i naturen, i byen, en lekedate, eller omtrent hvilken som helst aktivitet du kan tenke deg!

Tilbake i 2013 lanserte vi den første versjonen av Madla. Vår grunnlegger, lei av å se folk med våte sneakers, bestemte seg for å starte et prosjekt med en sko som beskyttet oss mot været og som igjen beskyttet været mot oss.

Det er så mange varianter av Madla at du må bla gjennom dem for å finne din perfekte match. Men jeg kan love deg, ingen av dem vil skuffe.

Vårt løfte:

Vi ønsker at du skal slappe av, holde skuldrene nede, og nyte været, uansett hvordan det ser ut!

Alle våre vårsko er vanntette

De har alle ullinnersåler for varme og pusteevne.

Vi tilbyr ulike design for å passe til din livsstil.

About the author
Luisa ArangoE-commerce- og Markedsføringssjef
Jeg nyter å tilbringe kvalitetstid med familien min, og å diskutere alt som har med markedsføring og e-handel å gjøre. Jeg er veldig interessert i teknologi og elsker å lese om kunst og samfunn. Selv om jeg definitivt er en byperson, setter jeg stor pris på å være ute i naturen hver gang solen skinner!

Section of blog posts